08-10-06

Nog een verrassing

Toen ik na te gaan stemmen de pc terug aanzette had ik een mailtje gehad van iemand die ik niet kende en was wat voorzichtig om dit mailtje te openen. Maar als onderwerp stond er geschreven   "Boelwerf" dus was ik toch min of meer gerust.
Tot mijn grote verbazing had die persoon mijn blog bezocht omdat hij op het net aan het zoeken was over de Boelwerf en toen hij mijn foto zag herkende hij me en hij had zelfs nog een foto van me op de werf. De foto is getrokken op het bovenste dek van de carferrie "Prins Filip" en was toen al als krimper te werk gesteld. Zit juist naast de voorste schouw van het schip en de donkere strepen op het dek zijn het werk dat we moesten doen om het dek terug plat te maken. Was geen makkelijk job want je moest zeker je hoofd erbij houden om de plaat op de juiste plaats en manier warm te maken.

naamloos

16:28 Gepost in Boelwerf | Commentaren (3) | Tags: etienne

Commentaren

Is toch prachtig hè... wat een respons je krijgt! Ik zeg het nog maar een keertje...internet is toch maar een prachtige uitvinding!
Trouwens...hele mooie foto hieronder van die bladeren! Het mooiste zit in het simpelste vaak hè!
Fijne avond nog Etienne!
groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 08-10-06

ja Goed idee, we moeten onze gevleugelde vriendjes wel de winter door helpen.

Gepost door: beesken | 08-10-06

Etienne en zeggen dat dit allemaal weg is , daar is niets meer te doen nu , allé dat heeft mij iemand hier op de blog gezegd , die daar ook gewerkt heeft of dat nu Breydel was ik weet het niet meer , maar het kan van u ook komen , want het was met fotos bij van vroeger en van nu.
groetjes Etienne

Gepost door: uiltje4 | 08-10-06

De commentaren zijn gesloten.