07-10-06

Stamboom Etienne

Oorspronkelijk ben ik met onze blog begonnen om onze stamboom te kunnen samenstellen en in het begin werd er dan ook niks dan foto's en dergelijke van onze voorouders op onze blog gezet. Maar op een bepaald moment was er niks meer te vinden en zijn we begonnen met ook de dagelijkse gebeurtenissen op de blog te zetten.
Maar dankzij deze blog zijn we nu weer iets meer te weten gekomen over een  nonkel van mij, ik wist reeds dat hij gestorven was maar dat was ook alles. maar nu ben ik dankzij deze blog in het bezit gekomen van zijn doodsbrief en vind dat deze hier niet mag ontbreken omdat het de toch de doelstelling was van deze blog om zoveel mogelijk te verzamelen van onze voorouders.

Scannen

Ook zijn we in het begin van deze week dankzij deze blog in het bezit gekomen van een pak gegevens in verband met Gert haar stamboom, maar dat zal in de loop van volgende week op de blog gezet worden.
Hiermee wordt nog maar eens bewezen welke impact een blog kan hebben want nu krijgen we reacties van totaal vreemde mensen die nog over gegevens beschikken van onze voorouders. 

Commentaren

Is toch mooi hè! Internet sowieso...niet alleen het bloggen! Je kunt zóveel vinden wereldwijd...echt heel mooi vind ik dat!
Prachtige foto's hieronder ook...vooral die van die neusaap...zo dichtbij! Dat moet een hele mooie vakantie geweest zijn! :-)))
Welterusten voor straks hè Etienne!
Groetjes, ook aan Gert!

Gepost door: mizzD | 07-10-06

wauw das echt fantastisch, om zo meer te weten
te komen over je voorouders.
Zo zie je maar.
Die foto's van die vakantie, machtig zeg.
groetjes en morgen fijne zondag.
xxx

Gepost door: luky | 07-10-06

De commentaren zijn gesloten.