07-10-06

Bloggen

Kan deze morgen zeker niet zeggen dat ik niet goed geslapen heb want ben pas uit mijn bed en dat valt niet veel voor dat ik zo laat opsta want meestal zit ik rond 8 uur al aan de pc om aan mijn blogronde te beginnen en nu moet ik er nog mee starten, dus eer ik bij iedereen langs geweest ben zal het zeker nog een tijdje duren.
In elk geval door deze blog op te starten ben ik over vroeger al veel te weten gekomen zowel over mijn vader als over mezelf, want heb gisteren nog een mailtje gekregen van iemand waarmee ik nog gewerkt hebt en die heeft nog een foto van mij toen op de werf en hij gaat die me bezorgen. Dus niet alleen krijg ik reactie over mijn vader zijn verleden maar zelf komt ik ook met allerlei kameraden van vroeger terug in contact en dat had ik zeker niet verwacht.
Dacht toen ik de blog opstarte dat het een gesloten wereldtje was maar de laatste weken blijkt dat alles behalve zo te zijn, maar van één ding ben ik echter wel zeker en dat is dat het wereldtje van bloggers een hechte gemeenschap is en heb hier al vele mensen mogen leren kennen waarvan ik denk dat ik die nu wel al mijn vrienden kan noemen. En dit had ik totaal niet verwacht. Dus vrienden en vriendinnen nu ga ik aan mijn blogronde beginnen.  

09:58 Gepost in Algemeen | Commentaren (9)

Commentaren

Ja zeker Etienne, het is een wereldje van vriendschap en elkaar te steunen als het nodig is. Ik had ook nooit gedacht hoe dat bloggen was.
Fijn weekend aan jullie twee

Gepost door: emmy | 07-10-06

:-) goeie morgen Etienne
het is een wereldje apart hé, waar we allen samen elkaar steunen in moeilijke tijden
een fijne zaterdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 07-10-06

*** Het is eigenlijk een beetje zoals in de echte wereld, maar dan op het net.
Ik heb door te bloggen een paar fijne mensen leren kennen, één er van is zelfs mijn allerbeste vriendin geworden. Maar met sommigen ben ik serieus bedrogen uitgekomen!
Nog een fijn weekend, Etienne.

Gepost door: kaatje | 07-10-06

hoi Doe rustig aan
Kalmaan, je hebt de hele dag
om ons te verblijden met een lach.
Ik wens je alvast een morgen fijn
En dat er zo nog veel mogen zijn!
zonnekes.

Gepost door: Sunny-Kay | 07-10-06

piep fijne groeten mijn vriend

Gepost door: frank | 07-10-06

Altijd een luisterend (lezend) oor (oog)... dat is wat blogvrienden zijn...je kunt je verhaal kwijt en de steun komt vanzelf! Das wel mooi hè. Niet veel échte vrienden hebben zó veel en vaak tijd...maar die hebben weer andere kwaliteiten! :-)))
Fijn weekend Etiënne!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 07-10-06

ja ook ik ben met hetzelfde idee begonnen aan mijn blog. Het is inderdaad één grote familie, en het lijkt soms of ik hen allemaal al jaren ken, en dat terwijl ik nog maar een flinke maand bezig ben.

Fijn weekend;

Gepost door: beesken | 07-10-06

't Is bijna allemaal gezegd 't Is niet virtueel, 't is zoals face-to-face. Er zijn topdagen en downdagen, er zijn goeie vrienden en vage kennissen, enz, enz.
Tussen haakjes, ik kwam recent op een blog waar ik een foto zag staan van iemand die ik ook al in jaaaaren niet meer gezien had.
De wereld is klein hé.
Groetjes en fijn weekend nog, neem Gertje eens goe vast van mij.

Gepost door: Breydel | 07-10-06

Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de rest !
Maken jullie er een fijn weekend van, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 07-10-06

De commentaren zijn gesloten.