05-10-06

Jaren '80 en '60

Gisteren morgen is mijn vader hier geweest en had een foto gevonden van in de tijd dat hij nog op de Boelwerf werkte en dat is al geleden van in de jaren '80. Heb deze foto direct naar een paar mensen terug gestuurd die er ook gewerkt hebben en dankzij deze foto heb ik nog een paar oude werkmakkers terug gevonden van mijn vader, en ze gingen ook foto's van in die tijd opsturen , ken dus iemand die heel tevreden zal zijn.
Op de foto staat mijn vader aan de linkse kant en volgens de mensen hun kledij te zien zal het wel geen zomer meer geweest zijn want ze zijn alle drie goed ingepakt.

pa

Heb hier ook op mijn blog  foto's staan van mijn vader toen hij in het leger was in Siegen in Duitsland en hij is toen ook naar Congo moeten gaan en een paar jaar nadien naar Rwanda. Gisteren heb ik juist een mailtje van iemand gehad die was komen kijken op mijn blog dat hij mijn vader goed kent en hij kon zelfs namen geven van andere die op de foto's erbij stonden en die persoon gaat nu ook foto's van hem terug sturen van in het leger. Dus denk dat dit een hele goede week voor mijn vader gaat worden. 

Commentaren

Hoi zoveel is verloren gegaan, goed dat er foto's van bestaan.
Toch is de wereld klein, en zullen er altijd die vrienden zijn.
zonnekes en een lieve lach.
Voor jullie een fijne dag.

Gepost door: Sunny-kay | 05-10-06

tja het was een foute keuze, maar ik zat toen zo diep, op alle gebied dat ik zeer beinvloedbaar was, en dat kon HIJ: iemand beinvloeden.

Beesken

Gepost door: beesken | 05-10-06

:-) toch leuk als er zo iemand op je blog komt die nog foto's heeft van vroeger hé
een fijne donderdag Etienne
groetjes

Gepost door: Borriquito | 05-10-06

:-) Je pa zal content zijn zeg , al die (eigenlijk toch wel onverwachte) positieve wendingen die onstaan door één foto.
Ik zag direct dat de linkse je pa is , je lijkt heel sterk op je pa hoor. :-)
Bedankt voor je mailtje Etienne.
Nog een fijne donderdag.
groetjes

Gepost door: cica | 05-10-06

Even bijgelezen weer... die vrouw van jou kan echt goed fotograferen hoor! Die aasbloem ( ja die kende ik ook! hahahahaaa! stinkt als 'aas' hè! ) is prachtig op de plaat gezet...dankbaar onderwerp, want inderdaad apart!
Jij lijkt, zoals cica hieronder al zegt, veel op je vader ja...'herkende' hem ook direct! Maar wel heel leuk zeg, dat je zoveel respons op die foto's van je blog krijgt...zal echt wel heel leuk zijn voor je pa!
En in reaktie op jouw reaktie bij mij...heb je nooit gehoord van de uitdrukking : 'lelijk in de luier, mooi in de sluier'..? Dat geldt andersom ook hoor! hahahahahahahahahhahhhhahaaaaaaaaaaaaa!! Dus nee...geen modellencarrière voor mij! :-)))
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 05-10-06

Hé leuk om zo terug oude bekenden tegen te komen.
Zo zie je maar wat foto's kunnen doen.
Die fot van die bloem is prachtig.
Ken ze niet, maar ziet er prachtig uit.
groetjes en fijne zonnige donderdag.
xxx

Gepost door: luky | 05-10-06

De boelmakkers De naam van je vader schiet me nog steeds niet te binnen, maar Eddie Beniers zal je vader ook wel kennen, stond altijd als buizenlegger op stapel waar je vader ook wel eens zat. De twee anderen waren de Mance en de Wittock,alle twee buizenleggers,die meestal op dek zaten bij de Werner De Buyser.

Voila wie weet wie we nog tegenkomen, ik ga op zoek nu naar foto's van mezelf, al weet ik niet of ik er nog van de werf zelf ga vinden, maar je hoort er wel van Ettienne.

Wat ik wel raar vindt is dat je vrouw mij bekend voorkomt, was zij aktief tijdens de stakingen?

Het beste in ieder geval en een prettig weekend we houden contact, en het beste aan de ganse familie, trouwens hoe is het met je vader,

Rudi Scheers alias Sir Andro

Gepost door: Sir Andro | 07-10-06

De commentaren zijn gesloten.