03-10-06

Uilen

Feitelijk wordt het eens meer dan tijd dat ik hier eens een berichtje ga schrijven over een van de hobby's van Gert mijn vrouw. Ze verzameld namelijk afbeeldingen en beeldjes van uilen. Als een van de kinderen op reis gaat zoeken ze altijd ook of ze van dat land een uiltje kunnen meebrengen en op die manier heeft mijn vrouw reeds uiltjes uit heel wat verschillende landen bij elkaar gespaard. Zelf voor in de tuin heeft ze al een paar uiltjes gevonden.
De foto's hieronder zijn wat voorbeelden van de verzameling:
M4110076
 
MVC-899F

MVC-898F

MVC-900F

19:30 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (12) | Tags: gert

Commentaren

Amai z'is ... ... er ook precies gisteren ni mee begonnen hé Etienne. Jaren geleden begonnen wij met telkens zo van die kleine glaasjes met embleem van het dorp of de stad de kopen in plaatsen waar we overnacht hadden. De glaasjes staan er nog, maar de collectie werd al jaren niet meer aangevuld.
Groetjes aan Gertje hé.
PS : bedankt voor je toffe reacties, dat is de beste stimul die een mens kan krijgen om tijd in zijn verhalen te steken.

Gepost door: Breydel | 03-10-06

Wat een leuke verzameling! :-) Ik heb een poosje geleden mijn olifantjs&nijlpaardjes-verzameling al eens op mijn blogje gehad! Maar deze is ook erg leuk hoor! Er wordt in mijn familie wat afgespaard, maar volgens mij spaart niemand uilen!
Mooi trouwens, dat eeuwigblad het toch was...goed voor m'n zelfvertrouwen hahahahahahahaaaa!!!
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 03-10-06

lol Maar de grootste heeft ze al het langste vast...
Sorry hoor, maar die lag zó voor de hand dat ik 't echt niet kon laten... ;-)

Gepost door: Beowulf | 03-10-06

Etienne doe zo voort dan gaat mijn naam nog bekender worden , ik zal nog beroemd worden , maar ik heb op mijn andere blog ( elders natuurlijk ) , een zekere andre op bezoek gehad , en ben eens gaan zien bij hem , en bij zijn foto staat andre ( de voledige naam weet ik al niet meer ) 64 jaar uit Sint Niklaas , en ik dacht dat ga ik Etienne eens laten weten , maar ik zal er nog wel eens naartoe gaan , hij staat toch in mijn gastenboek , zo dus heb ik daar maar te gaan zien en klik , en ik ben bij hem ja ik moet bij die mensen die daar in mijn gastenboek staan , ook eens een reactie gaan op zetten , en het is mooi gedaan van die andre , ja hier kunt u enkel een bericht op zetten , maar ginder kunt u fotos en grappigheden op zetten.
nog een fijne avond Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 03-10-06

hey Je moest eens weten hoeveel mensen uiltjes verzamelen. op de kerstmarkten moet ik er altijd een hele boel voorzien, ze verkopen als zoete broodjes.
Ik verzamel schildpadden, maar zoveel heb ik er nog lang niet, hoor.

Beesken

Gepost door: beesken | 03-10-06

hoi etienne en gertje,
ben eens content dat ik een beetje een overzicht zie van wat gertje al heeft, weet dat haar kast vol staat, maar kom al eens op een rommelmarkt en weet nooit wat te kopen voor haar. in alle geval, er staan er hier weer 2 klaar, mag ik ze binnen gooien???? moet het wel weten voor vrijdag want dan ben ik in sint niklaas. en ga er niet mee rondlopen als je niet thuis bent hé, versta je toch hoop ik


veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 04-10-06

uiltjes hallo etienne,

staat nu weer een uiltje meer bij , hoop dat gertje het toch leuk en mooi vind. en ik blijf uitkijken, zeker weten.

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 08-10-06

gezocht Hi,
Ik verzamel ook uilen, en ik heb een doos vol die ik wil verkopen of ruilen. intresse... binnen kort iop mijn website foto`s te zien
groetjes wendy

Gepost door: wendy | 14-02-09

zomaar beste ik zag toevalig julie blog en hy is mooi denk dat u familie of vrienden zijn van rieke potters zeg julie dat iets ja zou u anders eens vragen dat z haaar email stuurt naar willy.flore@telenet.be

Gepost door: willy | 01-03-09

VR mooi hier he gertjes kan ik u prive mailen ja denk dat ik u aderee he maar anders stuur u het eens alsu wil groetjes willy bye

Gepost door: willy | 01-04-09

uiltjes te koop voor rommelmarkten in goede staat ik heb uiltjes te koop voor rommelmarkten

het zijn er heel veel,uit verschillende landen.
alleen de kleintjes zijn meer dan 350 euro waard,en er zijn ook nog grote bij!ik verkoop alles samen voor 300 euro.(grote uilen inbegrepen)
kristel1973@hotmail.com

Gepost door: krisje | 29-12-09

uiltjes te koop voor rommelmarkten in goede staat ik heb uiltjes te koop voor rommelmarkten

het zijn er heel veel,uit verschillende landen.
alleen de kleintjes zijn meer dan 350 euro waard,en er zijn ook nog grote bij!ik verkoop alles samen voor 300 euro.(grote uilen inbegrepen)
kristel1973@hotmail.com

Gepost door: krisje | 29-12-09

De commentaren zijn gesloten.