01-10-06

Geheimzinnig

Vandaag beginnen we weer aan een nieuwe maand en stilaan word het duidelijk dat de zomer wel degelijk voorbij is, want de natuur begint er anders uit te zien.De herfst en winter vind ik persoonlijk triestige maanden omdat ik dan zoveel niet meer buiten kan.
Ben daar juist eens buiten gaan kijken en heb direct een paar foto's genomen omdat er zoiets geheimzinnings over het veld lag, en dat vind ik nu wel prachtig. Vind de herfst toch zo ook al een geheimzinnig seizoen en als ik dan zoiets zie dan wordt dat gevoel enkel maar sterker.

MVC-886F

MVC-887F 

07:24 Gepost in Natuur | Commentaren (5)

Commentaren

:-) Prachtige foto's, idd een beetje mystiek.
Daar hou ik wel van, van kilte niet.
Maar ik draag jullie een warm hart toe,
En voor vandaag weet je hoe...
je moet genieten van een prachtige dag.
Ik sluit af met een lieve lach.
En dit rijmpje voor jou,
Dat verdrijft mss de "kou".
Zonnekes, Kay.

Gepost door: Sunny-Kay | 01-10-06

ja voorbij die mooie zomer. Ik kijk al uit naar de volgende zomer maar zal weer veel geduld moeten hebben. Ik ben een echt"zomermens"!

fijne zondag van beesken

Gepost door: beesken | 01-10-06

Bah ik weet het niet ... ... natuurlijk is de zomer prachtig en gezelliger, maar de herfst heeft toch ook zijn charmes, een beetje meer kleren aan en genieten van de prachtige rood-bruine herfstkleuren.
Groetjes en fijne zondag hé

Gepost door: Breydel | 01-10-06

goeie morgen! Ik vind dat elk seizoen zijn charme heeft. Maar de ene mens houdt meer van dit seizoen en de ander waar van een ander. Maar bij ons begin de dag reeds goed. Geen mist maar een pril zonnetje en bedauwd gras. Zalig om met je blote voeten door te lopen!
Gisteren hadden we een prachtige dag in jouw stede! Een paar foto's " versieren " mijn blog. We zijn een groepje mensen van een culturele vereniging (ontsproten uit de vakbond)die regelmatig uitstappen doen. Op den duur zijn we allemaal vrienden van elkaar en dat alleen al maakt dat elke uitstap leuk is.

Gepost door: magda | 01-10-06

oh! heb je het niet gevoeld dat wij daar in je buurt liepen? Jammer dat ik dat niet wist ,dan had ik even aan de bel getrokken!hihi! Het is een héél mooie buurt daar.
Ja we hebben de rommelmarkt nog gezien aan het station ,maar er was jammergenoeg niet veel tijd meer om daar rond te lopen. Dat had ik echt graag eens gedaan ,zo lopen rondsnuisteren.Park en Laan is klasse voor zijn prijs .'s Morgens was er ontbijt aan het station in de New Flandres! Vriendelijk en ook héél verzorgd. We zijn gewapend wat eten en drinken betreft voor een volgend bezoek! Maar ... we hadden een ex-sint-Niklazenaar (of hoe noemen jullie zichzelf) in ons midden en die kende daar nogal de weg hoor!

Gepost door: magda | 01-10-06

De commentaren zijn gesloten.