30-09-06

Leren auto rijden

En ik maar zeggen in mijn vorig bericht dat ik het uur wil weten wanneer dat Davy gaat leren rijden zoadat ik op die manier in huis kan blijven. Maar nu lees ik zijn reactie opdat bericht en zie ik dat ik wel thuis zal moeten blijven want het gaat met onze auto gebeuren. Dus dat word zeker een ganse tijd met zenuwen zitten dan, en waarschijnlijk gaat dat dan veel in het weekend zijn dan moeten we ook al niet meer buiten komen. Gaat dus een toffe tijd worden vind ik.
Hoop dan maar dat we de auto niet terug krijgen zoals op de volgende foto ;-))

auto_ongeluk_langs_vangrail 

00:18 Gepost in Familie | Commentaren (4) | Tags: davy

29-09-06

Goed nieuws

Zoals beloofd deze morgen heb ik me vandaag heel rustig gehouden en alle stijf en strramheid is gelukkig verdwenen. Jullie tips in verband met snurken zijn hier door mij met een zekere argwaan bekeken, want er waren daar tips bij die meer op martelen leken dan wat anders,dus als ik jullie ook eens een pleziertje kan doen moeten jullie dat maar gewoon vragen hoor :-) .

Nu vragen jullie je misschien af waarom ik hier de titel gekozen heb van "Goed nieuws" want tot hiertoe is hier in mijn bericht nog niet veel van te merken. Wel het goede nieuws is dat onze jongste zoon Davy en zijn vriendin Wendy op dezelfde dag door hun theoretisch rijexamen zijn., dus kunnen ze nu beginnen met te leren rijden. Denk dat ze na de uitslag iedereen van de familie een sms'je gestuurd hebben want als we iemand belden wisten ze er allemaal al van. Maar moet wel de dagen en uren weten dat ze dat gaan doen want dan blijf ik wel wijselijk in huis  hoor :-)) .  

18:59 Gepost in Familie | Commentaren (8) | Tags: davy, wendy

Vorige nacht

Een tijdje geleden was het hier thuis niet al te best want toen het vrouwtje opstond stond me een schrobbering te wachten. Naar het schijnt moet het deze nacht weer de moeite zijn geweest met mijn snurken en heeft ze vanalles geprobeerd om me te laten stoppen maar echter zonder resultaat. Ze heeft me zelfs verschillende keren wakker gemaakt maar moet me er niks van aan getrokken hebben en gewoon verder gesnurkt hebben. Zou zelfs toen ze me wakker maakte kwaad gemaakt hebben maar daar weet ik allemaal niks van dus kan ik er moeilijk iets op antwoorden. Feitelijk mag ik dus nog van geluk spreken dat Gert deze morgen nog in ons bed lag en niet was gaan verhuizen naar de andere kamer.

Als hier iemand suggesties heeft om van het snurken verlost te geraken die zijn altijd welkom hoor. 

13:01 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: gert, etienne

 Slecht en goed

Vandaag begin ik wat later aan mijn blogronde dan normaal maar dat komt omdat ik deze nacht alles behalve goed geslapen heb. Toen ik uit mijn bed kwam was het precies of  had deze nacht een marathon gelopen, alles is stijf en stram en doet pijn en dat is de laatste maanden niet meer de gewoonte. Denk dat ik me de volgende uren maar wat kalm ga houden want heb geen zin om hier zo de ganse dag rond te "lopen".
Gisterenavond heb ik geluk gehad en heb de ijskast niet moeten plunderen na die spaghettie want de Marokaanse buren die nu met hun ramadan zitten kwamen hier rond 20u00 nog een gans bord eten brengen. Het was gebakken vis met van dat speciaal brood bij dat ze  nu eten en kan jullie zeggen dat het gesmaakt heeft. Dus 2 vliegen in 1 klap he, Gert tevreden dat er deze morgen nog eten in de ijskast zit en ik tevreden dat ik op dat uur dat lekker eten nog kreeg.    

08:43 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: gert, etienne

28-09-06

Wordt druk deze avond

Heb juist gedaan met avondeten en was nu niet direct mijn favoriete eten want het was

is
en telkens ik dat eet verga ik na een uurtje van de honger en dan loop ik de ganse avond steeds maar over en weer naar de ijskast om iets te eten. Is al voorgevallen dat tegen ik in mijn bed ga de ijskast gewoon is leeggeplunderd. Maar ja Gert eet dat nu eenmaal graag en het kan dan ook niet altijd mijn goesting zijn wat betrefd eten, maar de gevolgen van een lege ijskast moet ze er dan  toch maar bijnemen.
Denk niet dat ik deze avond nog aan de pc zal komen want ga me moeten bezighouden met eten, dus voor iedereen die hier nog een kijkje komt nemen een goede nachtrust gewenst en hopelijk tot morgen. 

18:26 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: etienne, gert

Siegen

Mensen die hier al een ganse tijd op mijn blog komen lezen zullen misschien wel weten dat ik tijdens mijn jeugd 4 jaar in het toenmalige West-Duitsland gewoond heb namelijk in Siegen. Dat kwam omdat mijn vader beroepsmilitair was.
Gisterenavond vond ik dat er niks de moeite waard was om naar te kijken op tv en heb ik me eens bezig gehouden om wat op te zoeken over Siegen met Google Earth. Wist wel al dat al de kazernes waren afgebroken maar was toch verrast toen ik er onze verschillende woningen nog terug vond en ook mijn school waar ik 5 jaar naartoe geweest ben.
Op de foto's is telkens aangegeven waar het gebouw staat en het staat er zelf ook bij geschreven. Door  dit terug te zien kwamen er heel wat herinneringen van vroeger terug boven bij mij en blijf erbij dat die jaren de mooiste uit mijn jeugdjaren zijn geweest.

school

huis

Dit was in een deelgemeente van Siegen en in die tijd was het huis dat aangeduid is het laatste uit de straat en daarachter was niks dan bossen. En dat was wel heel plezant want we hebben heel wat uurtjes doorgebracht in die bossen en dat zowel in de zomer als in de winter.

Achenbach  

07:52 Gepost in Familie Etienne | Commentaren (9) | Tags: siegen

27-09-06

Nacht

Kom hier nog eventjes iedereen een goede nacht wensen en hopelijk met hele zoete dromen. Spijtig heeft de 9000ste bezoeker zijn link niet achter gelaten, maar ja daar is weinig aan te doen we zien dan wel bij de volgende keer.
Slaapwel allemaal.

naamloos

22:05 Gepost in Algemeen | Commentaren (7)