29-09-06

Goed nieuws

Zoals beloofd deze morgen heb ik me vandaag heel rustig gehouden en alle stijf en strramheid is gelukkig verdwenen. Jullie tips in verband met snurken zijn hier door mij met een zekere argwaan bekeken, want er waren daar tips bij die meer op martelen leken dan wat anders,dus als ik jullie ook eens een pleziertje kan doen moeten jullie dat maar gewoon vragen hoor :-) .

Nu vragen jullie je misschien af waarom ik hier de titel gekozen heb van "Goed nieuws" want tot hiertoe is hier in mijn bericht nog niet veel van te merken. Wel het goede nieuws is dat onze jongste zoon Davy en zijn vriendin Wendy op dezelfde dag door hun theoretisch rijexamen zijn., dus kunnen ze nu beginnen met te leren rijden. Denk dat ze na de uitslag iedereen van de familie een sms'je gestuurd hebben want als we iemand belden wisten ze er allemaal al van. Maar moet wel de dagen en uren weten dat ze dat gaan doen want dan blijf ik wel wijselijk in huis  hoor :-)) .  

18:59 Gepost in Familie | Commentaren (8) | Tags: davy, wendy

Commentaren

*** dat is inderdaad al goed nieuws. Ik wens jullie een heel mooi weekend

Gepost door: emmy | 29-09-06

lol! Ik heb zo een heleboel tips hoor!
Voor Davy en Wendy wens ik veel 'rijplezier' he.
Allez nog wa zonnekes en vlammeeeeee!!

Gepost door: Sunny-Kay | 29-09-06

Even bijgelezen! :-) Wat een fijne Marokkaanse buren heb jij! Leuk eens zo'n verhaal te lezen, dan altijd maar dat gevit op buitenlandse mensen! Ik heb hele aardige Turkse overburen...maar heb er nog geen lekkers van gekregen helaas! :-))) Voor snurken heb ik geen tips hoor! Heb wel eens gelezen, dat iemand een tennisbal in een sok met een veiligheidsspeld op de rug van zijn pyamajasje had gedaan, zodat ie zich in zijn slaap niet op zijn rug kon draaien! mijn zwager heeft dat eens uitgeprobeerd, maar dat jasje draait dan gewoon mee met tennisbal en al hoor, dus dat werkt helemaal niet! Ik denk dat oordopjes voor Gert het beste werken! :-)))
En mijn felicitaties voor Davy en Wendy...hopelijk gaat de praktijk straks ook goed!
Groetjes weerrrrrrrrrr!

Gepost door: mizzD | 29-09-06

HAHAHA zeg papa ge moet wel thuis blijven want ik ga met ulderen otto leren rijden he hahahahaha

Gepost door: Davy u lief zoontje | 29-09-06

familie hoi etienne,

wens je zeker davy en wendy proficiat voor het behalen van het rijbewijs, heb hun adres niet , anders stuurde ik een kaartje.

moet je ook wat vragen, je hebt het dikwijls over de postbode, hé, nu, wil je hem eens iets vragen van me, er is in de zomer een speciale uitgave gekomen van postzegels met vuurtorens, hier nergens meer te vinden, misschien in sint niklaas nog wel? je weet dat ik vuurtorens in alle soorten en vormen verzamel, hé, en postzegels dat heb ik nog niet.

en jij, hoop dat je beter uit bed geraakt dan gisteren, wat hebt ge uitgestoken, echte bomen doorgezaagd misschien, hihi.

en bedankt voor de site van sandrine, heb ondertussen al eens geluisterd en het klinkt wel goed, hoor!. je mag me nog wat ideen geven.

slaapwel, dikke zoen, en euh slapen hé......


veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 29-09-06

Etienne ja zo iets dat moet gevierd worden hé , e wat er staat dat u thuis blijft , daar geef ik u groot gelijk in.
nog een fijn en gezellig weekend Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 29-09-06

Hahaha ... ... ni slecht gevonden, die reactie van den Davy.
Fijne avond Etienne en snurkloze nacht voor Gertje

Gepost door: Breydel | 29-09-06

hallo snurkman! ik heb er hier ook zo eentje en het enige dat ik kan doen is verhuizen anar een andere kamer! Andres moet ik helemaal niet slapen! Dat is de meest radicale manier! hahahaha

Gepost door: magda | 29-09-06

De commentaren zijn gesloten.