28-09-06

Siegen

Mensen die hier al een ganse tijd op mijn blog komen lezen zullen misschien wel weten dat ik tijdens mijn jeugd 4 jaar in het toenmalige West-Duitsland gewoond heb namelijk in Siegen. Dat kwam omdat mijn vader beroepsmilitair was.
Gisterenavond vond ik dat er niks de moeite waard was om naar te kijken op tv en heb ik me eens bezig gehouden om wat op te zoeken over Siegen met Google Earth. Wist wel al dat al de kazernes waren afgebroken maar was toch verrast toen ik er onze verschillende woningen nog terug vond en ook mijn school waar ik 5 jaar naartoe geweest ben.
Op de foto's is telkens aangegeven waar het gebouw staat en het staat er zelf ook bij geschreven. Door  dit terug te zien kwamen er heel wat herinneringen van vroeger terug boven bij mij en blijf erbij dat die jaren de mooiste uit mijn jeugdjaren zijn geweest.

school

huis

Dit was in een deelgemeente van Siegen en in die tijd was het huis dat aangeduid is het laatste uit de straat en daarachter was niks dan bossen. En dat was wel heel plezant want we hebben heel wat uurtjes doorgebracht in die bossen en dat zowel in de zomer als in de winter.

Achenbach  

07:52 Gepost in Familie Etienne | Commentaren (9) | Tags: siegen

Commentaren

las je reaktie bij MizzD Goeie morgen Etienne, neen denk ook dat wij ermee stoppen, hebben dit nu al tweemaal meegemaakt, maar deze soort hondjes zijn nu aan de beurt dat allerlei ziekten zich bij dit ras nu aan het licht komen, ja ze zijn populair en dan...kweken en kweken, je kent het wel he. Dat hebben ze ons in twee dierenklinieken juist hetzelfde verteld. Weet het maar al te goed wat een verdriet je er ook moet voor hebben gehad!
lieve groeten

Gepost door: Greta | 28-09-06

:-) dat zal wel heel leuk geweest zijn om in de bossen te ravotten :-)
een fijne donderdag Etienne
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-09-06

goeie morgen, ja herinneringen ophalen is altijd leuk he!
Zeg zaterdag komen we met een groep St Niklaas bezoeken .Met een gids doen we een art deco wandeling ,in Park en Laan gaan we eten en in de namiddag bezoek aan het recreatiedomein de Ster.Ik laat je weten hoe we het gehad hebben!

Gepost door: magda | 28-09-06

*** bedankt voor je bezoekje !
herineringen ophalen is heel leuk hé ,
heb mijn schoolvriendin na 24 jaar ook terug gezien ... ja kan je wel voorstellen wat we bij gebabbeld hebben zeker !
lieve groetjes

Gepost door: carine | 28-09-06

:-) Sommige herinneringen uit je jeugd.
Doen jaren later nog deugd.
Voor jou zonnekes en een lach,
verder nog een fijne dag.
Liefs!

Gepost door: Sunny-Kay | 28-09-06

*** DANKJEWEL!!!

Een fijne dag nog gewenst!! :-)

Gepost door: FairYtaleGirL | 28-09-06

Amai dat ... ... moeten lange dagen geweest zijn, dat 5de jaar, zo elke dag van Belgie naar ginds om school te volgen, hahahahaha. Sorry hoor, maar kon het niet laten te zien dat je daar 4 jaar woonde en 5 jaar naar school ging;
Enfin, ik moet absoluut ook eens die Google Eath uitproberen, ligt al lang op de to do stapel.
Fijne avond nog.

Gepost door: Breydel | 28-09-06

Earth zou ook goed zijn ipv Eath.

Gepost door: Breydel | 28-09-06

hihihi etje ,mooie fotokes!!!!

Gepost door: greet | 01-02-07

De commentaren zijn gesloten.