27-09-06

Slapen

De laatste weken mag ik doen wat ik wil maar ik zie nooit geen nieuws meer op tv, telkens als het iets voor 19u is vertrek ik gegarandeerd naar dromenland. Natuurlijk lig ik dan ook nog eens te snurken zoals tijdens de nacht dus mijn vrouw zit er nu niet meer alleen tijdens de nacht mee maar ook ’s avonds. Moet me maar in de zetel leggen en heb problemen om mijn ogen open te houden, en het is nu niet dat ik me doodwerk tijdens de dag hé hou me gewoon wat bezig dus moe zal ik zeker en vast niet zijn. Heb al avonden gehad dat ik met moeite een uurtje zie wat erop tv gegeven wordt en dat ik voor de rest van de tijd lig te slapen, mag dan nog van geluk spreken dat als ik dan in mijn bed ga liggen daar niet lig te woelen omdat ik niet kan slapen want dat duurt dan ook geen 5 minuten of ik zit reeds in dromenland.

Of ik deze nacht liggen snurken heb dat weet ik nog niet  maar zal dat wel te horen krijgen als mijn vrouw hier seffens beneden komt, in elk geval ze was deze nacht niet gaan verhuizen naar de andere kamer en dat wil toch ook al wat zeggen. Ze heeft me wel al gezegd dat als ze nog eens in de andere kamer gaat liggen ze hier ook eens een berichtje gaat schrijven over mijn gesnurk, dus zullen jullie wel te weten komen wanneer het weer zover is.


Zie dat ik vandaag weer de kans heb om aan een rond getalleke te komen, degene die dat getalleke te pakken heeft mag hier gerust zijn link achter laten dan komt die bij mijn blogfavorieten te staan. Kan natuurlijk ook zijn dat het onze jager hier is die het weer lukt om dat getallke te pakken te krijgen namelijk Borri, want hoe die dat gedaan krijgt om telkens op het juiste moment op een blog te komen dat weet ik niet want ik ben steeds een pak te laat of te vroeg. In elk geval voor de 9000ste bezoeker vergeet je link niet achter te laten hé.


Hoe het komt dat mijn berichtje hier nu in 2 verschillende lettertypes staat weet ik ook niet hoor, heb toch niks veranderd tijdens det schrijven van mijn berichtje. Kan misschien te maken hebben met die zogenaamde "verbeterigen" van skynet he.

07:35 Gepost in Algemeen | Commentaren (9)

Commentaren

ja Ik ken dat, liggen ze de hele nacht te snurken, en durven ze 's morgens nog te zeggen; "ik heb geen oog dicht gedaan vanacht"

Beesken

Gepost door: beesken | 27-09-06

Slapen... Prijs je toch maar gelukkig, Etienne. Ik wou dat ik hetzelfde kon zeggen.
Geniet van je dag!
K.

Gepost door: kaatje | 27-09-06

*** Het enige dat je vrouwtje kan doen is eerst naar haar bed gaan dan slaapt ze al als gij begint te snurken en dan blijft ze daar zo gezegt niet wakker van. Dat zeg ik hier ook altijd want ik snurk ook ;-{ Maar sedert ik een nieuw gebit heb krijg ik geen klachten meer . Vele groetjes

Gepost door: emmy | 27-09-06

Huh?? Had je zomaar ineens halverwege een ander lettertype?? wat vreemd! Ik hoop niet dat ik dat ga krijgen, want ik vind dat niet zo mooi hoor...
Snurken...ach ja..je kan er niks aan doen hè? Ik snurk zelf een beetje, maar mijn vriend helemaal NIET! hahahahhaaa!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 27-09-06

Ik kom jou tellertje een duwtje geven , op naar de 9000.
en die verbeteringen bij Skynet?Ik zie er geen verbeteringen in hoor , het is er alleen maar slechter op geworden.Heel mijn layout was verdwenen , verschillende lettertypes , minichat die je niet kon gebruiken , dus heel wat uurtjes werk zijn gewoon door het raam gegooid.

Ik wens je een fijne woensdag toe,
groetjes

Gepost door: cica | 27-09-06

8999 Ik was er bijna etienne maar ga toch nog eens proberen

Gepost door: emmy | 27-09-06

Potver...9001! Er overheen! Jammer, maar jij van harte met zoveel bezoekers hè Etienne!
Groetjesssssssssssss!!

Gepost door: mizzD | 27-09-06

9016 Emmy vroeg een keertje
aan jouw tellertje te komen duwen,
maar ik ben te laat.
Ondertussen staat ie al op 9016.
Proficiat!

Groetjes

Gepost door: emiel | 27-09-06

Hoi, effe bijgelezen, groetjes.
Zonnekes en nog een uur te gaan,
voor het slapengaan;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 27-09-06

De commentaren zijn gesloten.