23-09-06

Zonder titel 

Gisteren rond een uur of 11 stond ineens mijn vader en moeder hier want mijn moeder moest van mijn vader komen luisteren hoeveel mijn stem nu wel veranderd was sinds de ingreep. Denk dat nu wel bijna iedereen gehoord heeft dat mijn stem anders is.

Zoals gisteren voorspeld werd het hondje van de dochter bijna gek toen ze hier binnen kwamen,  ze wist niet bij wie ze eerst moest gaan. Is hier terug rustig natuurlijk zo zonder hond want het wandelen ermee is gedaan. Peggy en Pascal hoorden ook direct dat mijn stem veranderd was en toen heb ik hun verteld wat er gebeurd was tijdens hun reis, want we stuurden elkaar wel sms'jes maar dat hadden we hun toch niet verteld want anders hadden ze zich daar toch maar ongerust gemaakt en dat was zeker niet nodig op hun vakantie.  
Hun reis was in elk geval heel goed meegevallen en ze hadden prachtige dingen gezien , maar later daarover meer want ze gingen me foto's bezorgen en dan zet ik er hier wel een deel op. Ze hebben ook hun woord gehouden want ik had hen gevraagd om speciaal eens uit te kijken naar een postkantoor,brievenbesteller of postbus en volgens dat ze me verteld hebben is het hun gelukt om die daar te vinden en hebben ze er ook foto's van. Een van deze dagen gaan ze me die ook bezorgen en die zijn zoals beloofd voor een andere blogger hier namelijk Pol de postman.

Toen ik daarjuist wakker werd zag ik dat mijn vrouw weer niet in het bed lag ,dus zal het weer een snurk en fluitconcert geweest zijn en dus is ze op de andere kamer gaan slapen. Ziet er zeker niet goed voor me uit als ze straks opstaat want zal het zeker en vast mogen horen.

05:46 Gepost in Familie | Commentaren (6) | Tags: peggy, pascal

Commentaren

*** Hopelijk is het nu beter met je, na het weg halen van die poliep. Snurken kan ik ook zo. hahaha Toch niet zo leuk alsje de slaappartner er uit snurkt hé. Gezellig weekend etienne aan jou en je familie

Gepost door: emmy | 23-09-06

Prettig weekend al wat gewoon aan je nieuwe stem? bedankt voor berichtje.

Gepost door: christine | 23-09-06

*** Ocharme je vrouw, haha, telkens moeten veranderen van bed!:D
Groetjes en nog een fijne avond!

Gepost door: Soulmates | 23-09-06

familie hihi etienne, wist het wel dat gertje zou verhuizen, je zult dus weer bomen hebben doorgezaagd. hoop dat gertje verdere een rustige nacht heeft gehad in dat andere bed, maar ik vrees , als je zo blijft voortsnurken, jij uit bed vliegt, hoor

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 23-09-06

:) Bedankt voor je berichtje!!
Groetjes Vrouwtje

Gepost door: vrouwtje | 23-09-06

snurken hier gertje, plezant is anders hoor dat steeds naar een andere kamer gaan slapen ,moet steeds mijn matras verleggen ,dus is dat steeds een gedoe,denk er ferm over na om toch maar een reserve bed op de andere kamer te plaatsen .

Gepost door: gertje | 24-09-06

De commentaren zijn gesloten.