22-09-06

Nieuwe dag

 

Op dit moment zit onze dochter Peggy met haar vriend Pascal reeds op de Eurostar van Parijs naar Brussel dus binnen een paar uurtjes staan ze hier om hun hondje te komen halen, en dan zal het weer prachtig zijn om te zien hoe zot Clio dan kan doen want dan weet ze niet naar wie ze eerst moet gaan. Maar ja het is dan ook 3 weken dat ze hun moeten missen heeft.
Zoals gewoonlijk zulen ze wel weer een pak foto's getrokken hebben in Borneo en zal er vast en zeker wat hier op de blog zetten want volgens de berichten die we tijdens hun reis ontvangen hebben moet het er mooi geweest zijn.
Dus zonder hond in hier in huis zullen wij ons nu terug moeten aanpassen want dat gaat hier terug heel rustig worden.

Gerry heeft gisterenavond na zijn werk ook om zijn nieuwe auto mogen gaan naar de garage een Opel Astra, en heb er al eens in gezeten en is echt de moeite waard. Hij heeft natuurlijk zoals zijn vorige auto weer een zwarte genomen dus veel poetswerk, dus zullen we die ook terug meer zien want daar waar hij woont is het erg druk en kan hij onmogelijk zijn auto wassen aan de deur van het appartement. 

Deze nacht weer eens heel goed geslapen maar moet dan ook nog wat schade inhalen van vorige week, ben wel een paar keer wakker geweest en dat kwam telkens door mijn vrouw , denk dat ik weer druk aan het snurken geweest ben deze nacht en ze zal me waarschijnlijk telkens wakker gemaakt hebben om dat ze niet kon slapen van mijn lawaai. Maar ja geef haar maar eens ongelijk als er een houthakker naast je ligt. 

07:53 Gepost in Familie | Commentaren (4) | Tags: gert

Commentaren

familie een niewe dag, hoi ouwe, gertje gaat je terug haar bed uitjagen, hoor als je weer begint te snurken, kan je weer in je entje maffen, kan je snurken zoveel als je wil!!!
moet de foto's nog bekijken, hoor, maar zal wel weer mooi zijn, en clio, man je raakt echt verslaafd aan dat hondje, hé, je zou beter ook een hondje in huis halen, zoals vroeger, weet dat je van clio geniet hoor, en haar stiekem laat meesnoepen van je ijsjes. hoop ook dat je nu eens gaat antwoorden, wens je zeker een mooie dag, zoals het er hier uitziet het zonneke schijnt, waarschijnlijk in sint niklaas ook, dus geniet van de tuin.

en oh ja, vraag eens aan gertje of ze iets afweet van vleesetende planten, had ze er geen in de tuin staan, dacht het wel.

mis jullie,

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 22-09-06

hier is ook steeds de nodige ambiance!! en.... bedankt voor uw trouwe bezoekjes!!
adelin

Gepost door: adelin | 22-09-06

Borneo ... ... eens iets anders, dan iedereen die naar Thailand gaat. Maar ja, deze laatsten zijn prijsmatig wat beter op algemeen toerisme afgestemd.
Prachtige foto toen je wakker werd, plezant zeker, die flash in je gezicht als je nog slaapdronken bent, hahahaha.
Groetjes en fijn weekend hé man.

Gepost door: Breydel | 22-09-06

Etienne aan de uitleg te lezen is Etienne er terug , ik dat doet mij een plezier om u zo bezig te zien , na die afschuwelijke dagen zal ik het maar noemen.
nog een fijn en gezellig weekend Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.