21-09-06

Alles terug normaal

Eindelijk eens terug een rustige nacht gehad en dat was toch al een tijdje geleden, maar met het resultaat van gisteren moet ik me nu nergens geen zorgen meer om maken. En als ik buiten kijk wordt het een mooie dag om er nog eens van te genieten in de tuin dus denk dat er deze morgen niet veel  van in huis zal komen om mijn blogronde te doen.

Is ook de laatste dag dat de hond van de dochter hier is want morgen komen ze haar halen dus dat zal ook weer een aanpassen worden, gedaan met de dagelijkse uitstapjes naar de voetbalpleinen om de hond eens een tijd te geven om rustig rond te crossen. Maar ja denk dat ze tevreden genoeg zal zijn als ze haar baasjes terug zal zien want dat is elk jaar mooi om te zien als die haar na hun vakantie komen halen want dan word ze haast gek van plezier.

09:39 Gepost in Familie | Commentaren (4) | Tags: peggy, pascal, clio

Commentaren

:-) Een fijne week gewenst
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 21-09-06

;-) die missen hun baasjes ook hé
toch een beetje goed nieuws hier met die uitslag
een fijne dinderdag je toegewenst en geniet van de prachtige nazomer
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-09-06

Fantastisch nieuws hieronder zeg! :-) Daar zal inderdaad wel een pak van je schouders zijn gevallen toen je die uitslag kreeg!
En inderdaad...die hondjes worden altijd helemaal gek van blijdschap hè...die hier die krijgt na de dolle begroeting altijd meteen effe de gekke-vijf-minuten...gaat ie als een wervelwind keihard door het huis rennen! hahahahaaaaa! Zo leuk om te zien! :-)))
Maar het zal bij jullie wel weer stil worden in huis ja...!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 21-09-06

Etienne alles terug normaal , dat is wat ik wilde zien en ook wat ik voorspelde , maar ik begrijp dat het een zware week geweest is , met eerst dat niet mogen praten , dan die uitslag afwachten , maar met wat ik nu zie staan ben ik tevreden.
nog een fijne avond Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 21-09-06

De commentaren zijn gesloten.