20-09-06

Vandaag is het zover

Vandaag is het dan eindelijk zover en mag ik om 16u00 om de uitslag van het onderzoek van de verwijderde poliep op mijn stembanden. Kan wel zeggen dat ik de laatste dagen heel veel eraan gedacht heb aan wat de dokter vandaag tegen me gaat zeggen en heb zowat elk mogelijk scenario in mijn hoofd afgespeeld. Maar zal toch moeten wachten op het definitieve resultaat totdat ik bij de dokter zit. 
Hoop maar dat ik niet te lang in de wachtzaal zal moeten zitten wachten want dan word het nog erger denk ik en zeker omdat die stoelen daar al niet zo best zijn en ik dan nog last van mijn rug zou beginnen krijgen. Dus is nu enkel nog een aantal uren afwachten en dan weet ik eindelijk of er iets mis is of dat alles gewoon is opgelost. 

In elk geval als ik terug ben van de kliniek dan zal ik hier wel een berichtje posten over de uitslag, en dan kan ik hopelijk dit hoofdstuk afsluiten. 

00:31 Gepost in Ziek | Commentaren (3) | Tags: etienne

Commentaren

Etienne u mag u niet ongerust maken , dat zal nergens voor nodig zijn , maar ik begrijp het natuurlijk , ik zou ook alles beginnen denken , maar het zal nutteloos zijn , u zal mij vandaag nog wel gelijk geven , moest er iets slecht geweest zijn dan hadden ze dat onmiddelijk gezien , want ik heb een kozijn en die is aan prostaatkanker geopereerd , wel en die had te lang gewacht en dat zagen ze onmiddelijk , en ze hebben alle twéé zijn ballen ( is wel aardig uitgedrukt ) , moeten weg nemen en heeft nadien bestralingen gekregen , in beurten de éérste keer 3 maal per week , en dan wachten en dan 2 maal per week , wel en die is nu zo goed als gelijk wie , gaat met de fiets rijden enz. , het is daarom dat ik zeg dat u zich niet druk moet maken , maar ik begrijp het dat u slech kan slapen , omdat het altijd dat afwachten is. U ziet ik heb mijn naam op mijn blog niet gestolen hé van nachtuil , straks ga ik slapen zo binnen een uur.
nog een goede nachtrust Etienne , en denk er niet te veel aan , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 20-09-06

*** Ik duim voor een goede uitslag, Etienne!
Kus,
K.

Gepost door: kaatje | 20-09-06

ik duim met je mee groetjes frank

Gepost door: frank | 20-09-06

De commentaren zijn gesloten.