19-09-06

September

We zijn nu al iets halfweg de maand en het begint al goed merkbaar te worden dat we weer voor de herfst en winter staan. Aan het huidige weer valt het nog niet te zien want het is beter dan de vorige maand, maar de dagen beginnen toch merkbaar al een gans stuk korter te worden en de natuur begint ook reeds te veranderen.

Als ik zo eens rondkijk in de groententuin van mijn buurman dan staat daar al een pak minder dan pakweg een maand geleden, en het zal er de komende weken zeker niet op verbeteren. Ben gisteren namiddag zo eens in zijn tuin geweest en heb daar een paar foto's getrokken van bijna op dezelfde plaats als een paar maand geleden en het verschil is groot. Als jullie de vorige foto's willen zien dan moeten julle gewoon rechts bij catogorieën onder "Vrije tijd" maar eens gaan kijken, de foto's hieronder zijn die van gisteren.

 

 

Commentaren

goeie morgen Ja de herfst nadert inderdaad ,dat merk ik in mijn eigen groentetuin ook.Ik heb al veel omgespit en de bloemen die er staan hebben ook hun beste dagen gehad! Maar kom ieder seizoen heeft zijn eigen charmes zeg ik dan maar!
Nog een fijne dag !

Gepost door: magda | 19-09-06

Etienne ja u buurman is een echte hovenier , die heeft daar zeker alles staan , maar hoe is het verder met de gezondheid , niet te veel klachten meer , en ja u moet waarschijnlijk nog achter uitslagen wachten , maar daar zie ik weinig probleem in.
nog een fijne avond Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 19-09-06

Etienne ik ben hier nog eens terug omdat ik iets vergeten , te vertellen was wat hier stond , dat ge het al begint te zien dat de dagen korter worden , en vroeger donker , wel de 29 oktober is het winteruur en zal het nog een uur vroeger donker zijn , want u moet de klok 1 uur achteruit draaiën.
nog een fijne avond Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 19-09-06

De commentaren zijn gesloten.