17-09-06

Eindelijk

Heb er 3 lange dagen op moeten wachten maar vanaf vandaag mag ik eindelijk terug spreken zoals iedereen, het is gedaan met rond te lopen met papier en pen om telkens als men iets vroeg een antwoord te moeten geven.

Spreken vind men maar iets normaals maar eens men het niet meer mag of kan dan begrijpt men maar best hoe beperkt men is. Voor mij zijn de drie dagen spreek verbod dan toch voorbij en jullie mogen gerust zijn heb er zeker en vast geen spijt van. Nu nog een paar dagen afwachten wat het resultaat is van het onderzoek en we kunnen weeral verder met ons leven.

07:27 Gepost in Ziek | Commentaren (4) | Tags: etienne

Commentaren

ja.. dat is een hele opgave eh zo 3 dagen zwijgen!!!
Een hele fijne zondag wens ik je !!!
Tater er nu maar op los....:o))))))
Groetjes

Gepost door: Lizy | 17-09-06

ja ja een heel fijne zondag.groeten

Gepost door: frank | 17-09-06

Allez gedaan ... ... met de rust in Sint Niklaas, hahahaha.
Hier is het natuurlijk lichamelijk, maar in feite veel zaken die we als evident nemen, tot we ze eens moetenh missen hé.
'k Zeg zo maar wat : wat er of elektriciteit die afgesloten wordt voor werken, pc kapot, enz, enz.
Allez fijne zondag nog, groetjes
PS : hopelijk goed resultaat van het onderzoek.

Gepost door: Breydel | 17-09-06

Etienne zo te lezen mag u terug praten , en gedaan met pen en papier , en ja het zal moeilijk geweest zijn dat begrijp ik , maar nu afwachten naar de resultaten van het onderzoek , maar druk zou ik mij daar niet over maken , moest er iets slecht geweest zijn dan hadden ze dat onmiddelijk gezien , maar ik weet het u zal zitten wachten en vragen stellen , van het zal toch niet dit zijn of het zal toch niet dat zijn , en hoe langer het duurt hoe meer vragen u zich zult stellen , en dat is normaal maar ik zou niet panikeren voor ik iets weet.
nog een fijne avond Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 17-09-06

De commentaren zijn gesloten.