14-09-06

Weekje geduld

De poliep is dus verwijderd gisteren en  het is werkelijk niks om je zorgen over te maken, want de ingreep is een fluitje van een cent. Nu moet ik volgende week woensdag terug komen om de uitslag te kennen van het onderzoek ervan want dan zal ik pas weten of het goed of kwaadaardig is. Is wel lastig nu want  de volgende 3 dagen mag ik niet spreken en makkelijk is dat niet want als er iets gezegd wordt wil je telkens antwoorden, dus loop ik nu gedurig met papier en pen rond dat helpt me toch een beetje om te onthouden dat ik mijn mond moet houden. Zit ook met een gedurige kriebel in de keel en plezant is anders want krijg die op geen enkel manier weg, zelf met eten beterd het niet en mag dan enkel nog iets eten dat zacht is.  Dus wordt nog een spannende week.

Hoop ondertussen dat ik tegen die tijd ook de uitslag reeds heb van het bloedonderzoek zodat al het wachten voorbij zal zijn.

01:49 Gepost in Ziek | Commentaren (4) | Tags: etienne

Commentaren

een weekje geduld lieve etienne,

bedankt voor je uitleg hoe ik kan antwoorden, t is me nu eindelijk gelukt!
kan alleen maar wensen dat alle uitslagen van de onderzoeken goed zijn, je mag nu niet spreken, dus neemt gertje de telefoon op, misschien ook beter zo.wens je veel steun en sterkte toe, rieke

Gepost door: rieke | 14-09-06

Beterschapswensen Een weefselonderzoek van een poliep is routine, een poliep is net zoals een myoom een goedaardig gezwel. Maar uit ervaring weet ik dat het wachten op een uitslag zenuwslopend is.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 14-09-06

Positief denken hé ... ... en een grapke gewoon om je gedachten op iets anders te zetten :
"'t Moet daar dan voor een keer eens echt rustig zijn ten huize Verhulst"
Allez tot blogs, fijne dag nog.

Gepost door: Breydel | 14-09-06

Etienne nog een week geduld Etienne , de wereld zal tijdens die week niet vergaan , ik ben natuurlijk geen dokter maar indien het kwaadaardig moest geweest zijn , zouden ze u al ingelicht hebben , het is natuurlijk dat wachten dat een mens ongedurig maakt , en voor ze de voledige uitslag niet hebben zeggen ze toch niets , en natuurlijk is dat moeilijk als u niet mag praten , maar als dat maar 3 dagen is houd er de moed in.
nog een fijne avond Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 14-09-06

De commentaren zijn gesloten.