11-09-06

Terug van de kliniek

Ben juist terug van de kliniek en was blij dat ik mijn vroegere dokter had om de pomp te vullen, heb haar ook eens alles verteld wat er de laatste tijd gebeurt en ze was er niet over te spreken dat de vorige keer de andere dokter er niks aan gedaan had. Dat was nu met  wel even wat anders, moest direct mijn bloed laten onderzoeken op vanalles en nog wat zoals bloedplaatjes, lever en nierfuncties en nog een ganse hoop. Moest ook naar de radiologie om platen te laten nemen van mijn longen en morgen moet ik op onderzoek bij een specialst in de kliniek voor neus-keel-oor want ze vertrouwd het niet dat mijn stem zo hees is.
Dus sta nog steeds even ver want weet nu nog niks, het enige waar ze direct al iets aan gedaan heeft is me een halve Rivotril laten bijnemen, dat moet ik 's middags om 12 uur doen en bij de volgende vulling van de pomp gaan ze dan ook niet alleen meer morfine vullen maar ook baclofen bijsteken dat zou beter werken dan die Rivotril tegen die krampen en indien dat zou helpen moet ik met Rivotril stoppen.
Voor ik bij de dokter doorging zei ze me wel nog iets dat me er niet geruster op heeft gemaakt ze zei namelijk dat ik de volgende dagen steeds mij GSM bij de hand moet houden want als ze iets vinden dan zouden ze me direct verwittigen om me terug te laten komen. En kan jullie verzekeren als je zo iets hoort uit deze dokter haar mond dan moet ze er ook niet gerust in zijn. Zal dus de komende dagen spannend afwachten zijn telkens als mijn GSM afgaat.

Mensen sorry maar voor vandaag zit mijn blog ronde er niet in met al dat nieuws dat ik gekregen heb, zit nu met andere dingen in mijn hoofd.

13:07 Gepost in Ziek | Commentaren (3) | Tags: etienne, morfine, pijnpomp

Commentaren

Dag Etienne ja dat is minder goed eh...
weet je ik heb dat ook aan de hand gehad... paar dagen me ontzettend opgewonden en schrik gehad... en toch is het goed afgelopen... het was niet wat ze dachten! Wel... ik hoop en duim dat ook alles in orde is met jou...
Groetjes

Gepost door: Lizy | 11-09-06

Ben er weer ... ... de reis zit erop. Effe bijlezen, dus één lange reactie.
Ja Sint Niklaas staat wel bekend voor zijn ballon organisaties hé.
Garry Hagger is niet aan mij besteed, maar wijkfeesten met een geoede swing gaan er altijd wel in.
Toffe foto's zowel van de verjaardag als van de communie, foto's geven tocheen beeld van de sfeer hé.
Wablief, 20 kg afvallen in zo weinig tijd ???
Ja, zo'n morfinepomp is een goede uitvinding, belangrijkste is natuurlijk dat je geen of minder pijn ervaart, maar anderzijds zou ik toch steeds hopen op een oplossing voor de oorzaak.
Groetjes en fijne avond nog.

Gepost door: Breydel | 11-09-06

Etienne dat u geen blogronde kunt doen dat geeft niet , u gezondheid gaat voor , en volgens ik hier lees zijn ze toch op zoek , naar iets wat beter is en of u beter maakt , maar over die morfine gesproken mijn vader heeft zo jaren met een bakje mofine gelopen , maar is jammer genoeg iets meer dan 10 jaar geleden gestorven , en dat was tijdens een onderzoek dat ze vastgesteld hadden , dat hij kanker had die uitgezaaid was , en die proffesser riep mij bij hem , en die zegde dat en ik vroeg zou hij nog lang zo kunnen blijven leven , en die antwoorde onmiddelijk nee ik geef hem uiterst tot begin mei , en juist op 1 mei is hij overleden dat is ook een dag om nooit te vergeten.
nog een fijne avond Etienne , groetjes

Gepost door: uiltje4 | 11-09-06

De commentaren zijn gesloten.