19-08-06

Babysitten op hondje

Op 5 augustus vertrekt mijn dochter en haar vriend voor een vakantie van 3 weken naar Borneo, ondertussen spelen wij babysit voor hun hondje Clio een Jack Russell. Het is niet de eerste keer dat we dit doen en we hebben het altijd al met plezier gedaan en er ook veel plezier aan beleefd, dus zal het deze keer ook wel lukken. De eerste dagen is het natuurlijk aanpassen zowel voor de hond als voor ons, want natuurlijk mist het beestje zijn baasje en voor ons is het dan ook drukker want het is er eentje dat niet veel stilzit. We hebben nog het geluk dat achter onze tuin 3 verlaten voetbalvelden liggen dus daar kan het hondje zoveel rondlopen als hij wil. En verleden jaar toen onze dochter de eerste dagen uit vakantie kwam was hun hond doodop en kwam hij niet uit hun zetel, ze wilden er zelf al mee naar de dierenarts gaan  maar dat beestje was gewoon doodop van al dat geloop. We denken dat het dit jaar niet anders zal zijn maar ja dat moet onze dochter er maar bijnemen.
 


Heb de dochter wel een opdracht meegegeven deze keer en dat is namelijk dat ze moeten uitkijken naar postkantoren of postbussen daar en als ze die daar zien moeten ze er zeker een foto van nemen en dit is dan voor onze andere blogger hier namelijk Pol onze postman. Want denk wel dat het daar in dat land iets speciaals zal zijn en dat is namelijk wat Pol toch zoekt he. Dus hoop ik nu maar dat ze terug komen met een paar leuke foto's voor Pol.

01:31 Gepost in Familie | Commentaren (8) | Tags: clio

Commentaren

bedankt... Dat zou heel tof zijn... groetjes Pol

Gepost door: Pol de postman | 19-08-06

*** Toffe beestjes, die Jack Russells, maar inderdaad wel druk hé?
Het zal veel leven in de brouwerij brengen! Veel plezier er mee!!
Groetjes,
K.

Gepost door: kaatje | 19-08-06

even komen lezen fijn weekend groetjes

Gepost door: frank | 19-08-06

Ik trek sowieso ... ... heel wat foto's en had dezelfde idee, maar in die Arabische landen kan ik me op al die keren niet herinneren ooit een postbode gezien te hebben, dus nu eens extra rondkijken.
Succes met de hond.
Groetjes en fijn weekend.

Gepost door: Breydel | 19-08-06

**** veel plezier met de Jack Russell !!

Gepost door: Christine | 19-08-06

*** dat word een spannende klus hé. Nog erger als een baby zo'n hondje. Ik wens je veel plezier ermee. Nog een prettige avond en voor morgen een zonnige zondag ;-))

Gepost door: emmy | 19-08-06

:-) Clio zal zijn hartje nogal kunnen ophalen op die velden :-)

Gepost door: Borriquito | 19-08-06

babysitten hallo , is clio groot geworden, maar zie dat je ze weer verwent hé, ijskreem stokjes laten aflikken, nu dat doet onze NDO ook hoor, hoop dat je toch wat plezier aan clio's bezoekje hebt gehad,

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 14-09-06

De commentaren zijn gesloten.