08-08-06

Mijn vader de wielertoerist

Mijn vader is al een aantal jaren een wielertoerist, en zoals iedereen is hij ook al een paar keer gevallen met als resultaat de ene keer al wat erger gewond dan de andere keer. Vorige zaterdag was het weer eens zover, met achteruit te kijken is hij in een beek gesukkeld met als resultaat een gebroken beentje in zijn hand. Hij wilde meerijden in de 100 km van Bornem maar daar kwam nu natuurlijk niks van in huis.
Hij wordt dit jaar 72 maar kan het fietsen niet laten en misschien maar goed ook want op die manier is hij nog veel in beweging en dat kan van veel mensen met die leeftijd niet meer gezegd worden. Als het weer het toelaat zit hij elke dag op zijn fiets om zijn kilometers te rijden en soms legt hij er zoveel af dat ik soms wel denk dat hij aan het trainen is om een echte wielrenner te worden.

Commentaren

Amaai , Ik wou dat ik het ook kon zeg.Maar na enkele km'kes op de fiets voel ik het al in mijn poep , hihi.

nog een fijne dinsdag!
groetjes

Gepost door: cica | 08-08-06

Hoop in elk geval ... ... dat hij rap herstelt, want zo pakken ze zijn hobby af, Wietje is ook een fervent fietsster, zal nooit de auto nemen als ze het met de fiets kan doen, ik niet, wil hier niet aan de klaagmuur hangen, maar heb rugklachten als ik fiets, maar stappen kan ik voor tientalle kms, begrijpe wie begrijpe kan, allez groetjes

Gepost door: Breydel | 08-08-06

Ik wens je vader een goed herstel toe En nog vele uren fietsplezier. Groetjes,

Gepost door: Danny | 09-08-06

:-) Hij is toch al een echte wielrenner ;-) Hij geniet er immers van!
Ik wens je een fijne vrijdag toe.
lieve groetjes

Gepost door: anneke | 11-08-06

De commentaren zijn gesloten.