29-07-06

Euromarkt

Dit weekend staat op de markt de europeese gemeenschap terug in de belangstelling en dit door middel van verschillende kraampjes uit de verschillende Europeese landen. Overal kan men producten verkrijgen die typisch zijn voor de verschillende landen en vinden er ook optredens plaats door muziek en dansgroepen uit de verschillende landen. We zijn er vrijdagavond al eens een bezoekje aan gaan brengen en we moeten zeggen dat het best gezellig is zo al die landen vertegenwoordigd  zien op de markt. Het zijn niet alleen kraampjes met eten en drinken uit de landen maar ook kraampjes met typische artikelen uit die landen en dat maakt het juist zo gezellig om het te bezoeken omdat men er nu artikelen kan zien die men anders nooit in de stad vind. Op deze manier komt Europa naar ons toe zonder dat we ons moetn verplaatsen. 
Zaterdag en zondag is de europeesemarkt geopend van 10 uur tot 22u00 en we zijn zeker dat we toch minstens nog eenmaal de markt gaan bezoeken.

Eerlijk gezegd doet het gemeente bestuur dit jaar zijn best om gedurende de 2 maand vakantie zoveel mogelijk festiviteiten in te richten op de markt en tot hiertoe zijn ze daar al goed in geslaagd. Laat ons nu maar hopen dat ze dit niet enkel doen omdat het dit jaar een verkiezingsjaar  is en dit elke zomer op deze manier mag gebeuren. het kan alleen maar de stad ten goede komen., en maakt van het grote lege plein toch nog een gezellige plaats om te vertoeven.


Vanaf ' s morgens lopen er zelf al mensen rond op de markt nu , maar dat zal waarschijnlijk komen omdat het na de middag te warm zal zijn.

04:40 Gepost in Actualiteit | Commentaren (4) | Tags: sint-niklaas

21-07-06

BBQ

We waren wel een beetje ongerust met de weersverandering maar we hebben zeker niet moeten klagen over het weer op donderdagavond tijdens de bbq. Was al een tijd geleden dat we dit nog eens gedaan hadden en is reuze meegevallen en feitelijk zouden we dit eens meer moeten doen. Is ook altijd niet even makkelijk om iedereen tegerlijkertijd rond de tafel te krijgen in verband met hun werk, maar deze keer viel dat allemaal goed mee en het voordeel was dan ook nog dat vandaag niemand moest gaan werken omdat het een feestdag was. Er is in elk geval goed gelachen en gegeten en dat was toch het voornaamste.

Bijna iedereen aan tafel:

 

Onze dochter Peggy en haar vriend Pascal,en hun hondje Clio:

 

 

Onze zoon Davy en zijn vriendin Wendy:

 

Kok van dienst ik zelf:


Peggy en Gerry, zoiets hebben we vroeger niet veel gezien maar beter laat dan nooit:
 
 

 

14:05 Gepost in Familie | Commentaren (7) | Tags: etienne, gert