03-06-06

Spinnen en weer iets nieuw erbij 2001

Door de zware medicatie zie ik nu steeds overal spinnen en zolang het van die kleintjes zijn maakt me dat niet veel uit maar er zijn op sommige momenten van die hele grote bij en dat kost effe tijd eer ik daar aan gewoon wordt. Als ik in de zetel lig lig ik steeds over mijn benen te wrijven maar dat komt omdat ik steeds de spinnen wil wegwrijven. Ook ziet mijn vrouw dit en in het begin vraagt ze wat ik feitelijk aan het doen ben en eens ik het haar verteld heb weet ze tenminste waar ik aantoe ben.
Halfweg het jaar begin ik steeds maar kramp in mijn slechte been te krijgen en gelijk wat ik probeer van trucjes niks helpt, dus naar dokter en moet magnesium proberen dat zou helpen tegen de kramp. Na een tijdje dit geprobeerd te hebben zonder resultaat beginnen als ik lig ook mijn beide benen te schudden en soms schieten die wel 10 cm omhoog en dit valt ook voor tijdens de nacht dus telkens worden zowel mijn vrouw als ik daarvan wakker. Dus weer naar de kliniek want dit is niet normaal maar voor de dokter daar is het geen nieuws want hij had het al verwacht dat ik dit zou gaan krijgen. Het zou komen omdat er vanalles mis is met de zenuwen in mijn benen en deze keer heeft het ook een naam namelijk het rusteloze benen syndroom. Er is niet veel aan te doen moet enkel zware spierverslappers nemen en natuurlijk hebben die als bijwerking dat je suf wordt maar door die pijnstillers ben ik dat al een ganse tijd dus dit kan er wel weer bij.  Loop nu elke dag rond als een zombie en meestal weet ik zelf niet wat ik ergens moet doen of wat ik gezegd heb. Als ik vanuit de living om drinken wil gaan ben ik dat meestal al vergeten als ik in de keuken sta en dan sta ik daar gewoon rond te kijken en me af te vragen wat ik feitelijk in de keuken kwam doen.
Deze manier van leven maakt het er niet makkelijker op en de depressies volgen elkaar dan ook in steeds maar sneller tempo op. De pijn wordt ook steeds maar erger dus ook weer zwaardere medicatie met als gevolg dat ik tijdens de dag ook bijna altijd lig te slapen. Iedereen moet me met rust laten en kan niks meer om me verdragen, als de rest van het gezin naar tv gaat kijken 's avonds dan ga ik in de keuken zitten om toch maar niet bij de andere te moeten zijn. Natuurlijk blijft dit niet zonder gevolgen en na verschillende ruzies met de oudste zoon gaat die alleenwonen. Het is me weer eens gelukt om iemand buiten te krijgen.

Feitelijk moet de slechtste periode uit mijn leven nog beginnen maar daar weet ik op dat moment nog niks van en dat was maar best ook want anders had ik het nooit zover laten komen.      

00:23 Gepost in Ziek | Commentaren (2) | Tags: etienne, pijn

Commentaren

Oei 't Zit je blijkbaar niet mee wat je gezondheid betreft. Veel sterkte energie en verlichting gewenst.

Gepost door: Portishoofd | 03-06-06

*** bedankt voor je bezoekje en ik wens je veel sterkte en moed. Zal nog wel eens langs komen. Nog een fijnweekend gewenst

Gepost door: emmy | 03-06-06

De commentaren zijn gesloten.