18-04-06

Oude schoolfoto's Etienne

2de leerjaar te Siegen in West-Duistland

 

 

 

4de leerjaar St-Niklaas

 

 

 


5de leerjaar  St-Niklaas

 

 

 

Om de foto's in groter formaat te zien druk op de foto's

20:18 Gepost in Familie Etienne | Commentaren (2) | Tags: etienne, siegen

Commentaren

Schoolfoto Siegen Hallo, ik ben André het eerst jongetje van links op de schoolfoto van Siegen en rechts van mij staat Patrick Van Rumst en nog altijd mijn beste vriend.
Ik ben geboren in 1954 te Aalst. Na eerst een tweetal jaren in Aken te hebben gewoond, zijn wij verhuist naar Siegen. Daar hebben we op de Heidenberg gewoond in de Memelerstr Nr.33.
Na het 6de leerjaar heb ik mijn studie afgemaakt in het VTI in Aalst. Ik woonde toen bij een tante, mijn ouders zijn pas een jaar later naar België verhuist. In 1972 ben ik dan zelf beroepsmilitair geworden bij de luchtmacht. In 1992 heb ik het leger verlaten en ben ik begonnen als onderhoudswerkman in een BO school. In 2000 ben ik terug les beginnen volgen in het VTI te Aalst, daar heb ik de GPB opleiding (D cursus) gevolgd. Vanaf het schooljaar 2003 - 2004 tot heden geef ik les in het secundair onderwijs te Gavere. Dit is een school voor leerlingen met emotionele of gedragsproblemen.
Vriendelijke groet
André

Gepost door: Mabilde Andre | 22-05-07

2de leerjaar in Siegen Sta ook op deze foto en namelijk helemaal in het midden, rechts naast de jongen met de gestreepte trui. Vraagje; volgend jaar oktober wordt met deze en andere Siegerer BSD-er een reunie gehouden. Indien je geintereseerd bent geef je maar een seintje.

Gepost door: Beniest Michel | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.