03-03-06

Uitgewerkte stamboom

Heb nu wel een heel goed mailtje gekregen van die mensen uit Temse , ze kunnen me namelijk een volledige uitgewerkte stamboom bezorgen. Ze hebben me al een deel opgestuurd met dat mailtje, maar vandaag gaan we met elkaar bellen om verder af te spreken want de volledige stamboom kan anders niet bezorgd worden , volgens die mensen moet hij op cd gezet worden omdat hij zo uitgebreid is.We hebben ook nog een gemeenschappelijke voorouder namelijk  in 1753 , er zijn dan kinderen geweest uit dat huwelijk en 2 broers ervan zijn onze voorouders.

Mag zeker zeggen dat ik geluk heb gehad want ben er toch nog maar een 4 tal weken meebezig, en alles is ineens snel beginnen gaan nadat ik contact had opgenomen met iemand die een oproep gedaan had op het Senioren net voor inlichtingen omtrent onze naam in het Waasland.

Nu dat zo vlug gegaan is ben ik ook van plan om de andere namen te beginnen natrekken die voorkomen in onze familie, natuurlijk zal ik niet altijd zoveel geluk hebben maar ja als je aan zoiets begint dan moet je geduld hebben.

Heb in elk geval al een hele goede start gemaakt met mijn nieuwe hobby en kan die mensen uit Temse niet dankbaar genoeg zijn vind ik. 

De commentaren zijn gesloten.