28-05-09

Pauze

Heb gemerkt dat hier nog verschillende mensen op bezoek komen en daarom effe dit berichtje. Tot hiertoe wordt hier op deze blog nog steeds een pauze ingelast en dat komt voornamelijk omdat mijn hobby ; fotografie, de laatste tijd veel tijd in beslag neemt.

Wel verschijnt er op mijn fotoblog elke dag een nieuwe foto en al veel van de trouwe bezoekers van deze blog hebben de weg naar mijn foto's gevonden, waarvoor hartelijk dank trouwens.

Deze blog gaat zeker niet verdwijnen , noem het gewoon een blogpauze totdat ik het evenwicht gevonden voor mijn verschillende hobby's.

20:24 Gepost in Algemeen | Commentaren (16)

04-03-09

Waar blijft die inspiratie

Viel gisteren heel goed mee in de bib, ze begrepen het en moest dan toch maar 2,50€ betalen dus dat was een meevaller vond ik.

Maar zit nu wel altijd nog met hetzelfde probleem; namelijk geen inspiratie voor wat ik hier moet posten. Denk dat dit komt omdat ik vorige week niet ben buiten geweest, dus zal dat waarschijnlijk de komende dagen wel beteren.
Dus voor vandaag  hier weer een kort berichtje maar dat heeft zo zijn voordeel want dan moeten jullie niet veel lezen.

06:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (20) | Tags: boek, bib, etienne

03-03-09

Genezen

Hier alles terug oke hoor, maar dat zullen jullie wel al kunnen denken hebben na mijn bezoekjes van gisteren aan jullie blog, zit nu wel met één groot probleem : weet namelijk niet wat te posten vandaag.

Het enige dat ik weet is dat ik deze morgen dat verdronken boek naar de bib ga brengen, dus zal ik direct te weten komen wat ze er van denken. 

Maar geen nieuws goed nieuws zeker.  

06:38 Gepost in Algemeen | Commentaren (15) | Tags: blog, boek, bib, etienne

01-03-09

Geduld

Gisteren dacht ik dat het aan het beteren was (en ikke blij ) maar vandaag is dat belange het geval niet, voel me nog altijd rot. En is juist dit weekend redelijk goed weer, maar zal voor alle zekerheid maar binnen blijven en hopen dat het nu toch eens begint te verbeteren.

 

07:55 Gepost in Algemeen | Commentaren (12) | Tags: etienne

18-02-09

In de regen

Gisteren dikke pech gehad er liep ineens water door het plafond in de keuken, kwam van het platdak en met dit weer kon ik dat natuurlijk zo niet op zijn beloop laten. Dus dak op en gaan zoeken of ik de oorzaak kon vinden , op een paar plaatsen zag ik iets verdacht dus ineens maar gemaakt (voorlopig ) en tot hiertoe blijft binnen alles droog.

    100_0783

06:15 Gepost in Algemeen | Commentaren (16) | Tags: regen, platdak, etienne, keuken

12-02-09

Heb ze gevonden

Heb nu eens goed kunnen nadenken over dat stokje en heb mijn 4 slachtoffers  gevonden :

1. Dolfijntje1
2.
Levensgenieters
3. Patty & Freddy
4. Zonnebloem

Het is de bedoeling dat jullie naar de map met afbeeldingen gaan op jullie pc, dan de 4de map en daarin de 4de foto op jullie blog plaatsen.
Als beloning mogen jullie dan zelf 4 andere mensen uitzoeken om die hetzelfde te laten doen.

11-02-09

Heb prijs

Had al een tijdje gemerkt dat er een stokje de ronde deed en gisteren heb ik het ook gekregen, het is deze keer de bedoeling dat je naar de vierde map gaat en de de 4de foto op je blog plaatst. Dus hier is de foto:

MCV-047

Moet hem dan ook nog aan 4 personen doorgeven maar daar moet ik eerst eens over nadenken en eens kijken of die mensen dit stokje nog niet gehad hebben.

06:35 Gepost in Algemeen | Commentaren (24) | Tags: stokje

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende