01-04-09

Domme uitspraak

Denk dat iedereen wel  iets gehoord heeft over de uitspraak van de paus over condooms, en de slimmerik doet die uitspraak dan nog in Afrika.

Het is toch algemeen geweten dat er heel veel mensen in Afrika met AIDS besmet zijn, en dat de beste en enigste bescherming hiertegen nog altijd een condoom is. Maar ja de paus die daar zo goed (?) van op de hoogte is moest natuurlijk weer de hoofdvogel afschieten en zeggen " dat een condoom er soms nog slechter voor is". Hoe haal je het in je hoofd om zulke uitspraken te doen, als hij denkt dat je met zulke uitspraken nog "zieltjes " kunt winnen dan heeft hij het wel verkeerd voor. Feitelijk verschiet ik er niet van dat hij zoiets gezegd heeft, want als we eerlijk zijn is dit niet zijn eerste blunder.

In elk geval is die uitspraak niet zonder gevolg gebleven, maar ja wie zijn gat verbrand moet maar op de blaren zitten.

paus

05:29 Gepost in Actualiteit | Commentaren (18) | Tags: aids, paus, condoom, afrika

28-01-09

Man bijt hond

Dat een blog voor veel kan zorgen dat wist ik reeds, maar dat men daardoor op tv zou komen in "Man bijt hond" dat had ik toch niet gedacht. Sinds deze morgen om ongeveer 10 uur werd er al een paar keer naar ons gebeld met de vraag of ze langs konden komen voor een intervieuw in verband met  de legerdienst. Ze hadden op mijn blog namelijk de foto's gezien van toen ik mijn legerdienst deed en op die manier zijn ze bij mij terecht gekomen.

Het intervieuw heeft wel een kwartier geduurd maar daar gaat natuurlijk in geknipt worden, dus afwachten tot deze avond want dan wordt het uitgezonden.

Ben ik elk geval toch weer een ervaring rijker.

01-01-09

Een nieuw begin

Blog etje nieuwjaar

00:16 Gepost in Actualiteit | Commentaren (13) | Tags: nieuwjaar, psp, gert, 2009

31-12-08

Laatste keer

Is weer eens zover: de laatste dag van het jaar. Het jaar zit er weer op, heeft natuurlijk zoals elk jaar zijn mooie maar ook minder mooie momenten gekend, maar ja dat is nu eenmaal het leven he.

Vandaag wordt het voor ons feitelijk wel een rustige dag, geen geloop naar de winkles om nog iets te gaan halen dat we vergeten zijn. Gans de tafel niet klaar zetten voor een bende bezoekers, want ouderjaarsavond brengen we met ons tweetjes door. Maar zal ook wel gezellig worden en wat het eten betrefd dat wordt toch ook weer iets speciaals.
Maar morgen dan wordt het een hectische dag, want dan moeten we van hier naar daar en wie weet hoe laat het zal worden eer we terug thuis zijn. Dat is ook de reden dat ik morgen niet op blogronde kan gaan maar er is hier wel een berichtje gepland dus......

Wens iedere bezoeker in elk geval een heel leuk jaareinde en een spetterend begin van 2009.

Tot binnen 2 dagen he.

407320
 

06:15 Gepost in Actualiteit | Commentaren (19) | Tags: 2009, oudejaar, nieuwjaar

25-12-08

Kerst

fijne kerst

00:15 Gepost in Actualiteit | Commentaren (12) | Tags: kerstdag, psp, gert

24-12-08

Druk

Rustig zal het vandaag wel nergens zijn vrees ik, en eerlijk gezegd haat ik al die drukte toch wel. Dat het maar vlug avond is dan kunnen we rustig hier met iedereen aan tafel gaan zitten en hoeven we ons nergens meer voor te haasten.

Ga jullie nog een fijne kerstavond toewensen, maak er iets leuks van en misschien tot morgen he.

kerst

05:04 Gepost in Actualiteit | Commentaren (17) | Tags: kerstavond

20-12-08

Goed gevuld weekend

morgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn weer eens zover: weekend. Zal wel een druk weekend voor de meeste mensen worden denk ik, want er zullen nog heel wat inkopen voor volgende week moeten gedaan worden. Voor ons vallen die inkopen mee want tijdens deze week zijn we al een paar keer naar de winkels geweest, maar dat wil daarom nog niet zeggen dat we hier thuis gaan zitten. Er is hier op de markt veel te veel te doen dit weekend en als het weer het toelaat willen we daar toch het een en ander van meepikken. Er is hier 2 dagen een straattheaterfestival, kermis, en op zondag die historische draaiorgels en als afsluiter van de winterkermis het vuurwerk. Dus vervelen zullen we ons dit weekend zeker niet doen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende